Friday, September 23, 2011

Bab Pilihan Usai aku Terima NikahNya...

Assalamualaikum,

Hhmm...blog Kak Umie masih seperti rumah yang tak siap- siap. Sorry lah ya, Kak Umie akan perbaiki dan tambah sikit-sikit dari semasa ke semasa (Macam orang buat rumah sendiri, ada duit baru bikin, tapi Kak Umie ada  masa baru terjah sini..hihi)

Walau bagaimanapun, Kak Umie ingin benar nak berkongsi cerita bab bonus dengan pembaca-pembaca yang sudi mengikuti kisah Puteri-Abang Is-Khalif dalam Usai aku Terima NikahNya...

Dijangkakan novel ini akan keluar pada bulan Oktober ini,keluaran Karya Seni.

Sebelum tu, mari kita panaskan sikit-sikit ingatan terhadap dua jejaka kacak lagi baik yang cuba merebut sekeping hati si Puteri.....Layan ya bab 48 nih....

Bab ini tiada di penulisan2u eh....istimewa disini sahaja.... semoga terhibur...

2 comments:

  1. Thanks K.Ummi for sharing bab 48.. nanti tolong inform kat blog bila novel ni dah confirm keluar... :-)

    ReplyDelete
  2. kak umie bila nk smbg lelaki ini,perempuan itu???

    ReplyDelete